Over Wilmag

Wilmag B.V. is een eigentijds en gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van management consultancy, internet & online marketing, interim management, faciliteren van brainstorm en strategiesessies, procesconsultancy en trainingen/coachingen.

Onze consultants, projectmanagers en trainers/coaches hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van organisatieadvies, informatietechnologie, kwaliteitsmanagement, procesbeheersing en het vertalen van het resultaat dat behaald moet worden naar gedrag van medewerkers en vice versa.

Ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering, visie & strategie en het stroomlijnen van bedrijfsdoelstellingen naar persoonlijke doelstellingen volgen elkaar snel op. Daarnaast zijn ze turbulent en enerverend. De mogelijkheden van producten en diensten op dit gebied nemen met de dag toe.

Veel ondernemingen onderkennen het (strategisch) belang hiervan. Daarom zoeken zij naar op maat gesneden oplossingen ter ondersteuning van het realiseren van de business-doelstellingen en de medewerkers die deze doelstellingen moeten behalen.

Onze rol is dan ook als brug te fungeren tussen bedrijf en bedrijfsdoelstelling aan de ene kant en de mens die deze bedrijfsdoelstelling moet realiseren aan de andere kant.

Zakelijk avontuur op het water?

Een avontuurlijk locatie voor uw vergaderingen, training-, brainstorm- en teambuildsessies. Vaar dan eens mee met Twinga.

Een zakelijk avontuur op het water? Vaarmee met Twinga!

Meevaren met Twinga