Teamwork

Teamwork en teambuilding

Iedere medewerker die in een team werkt zoekt naar zijn/haar rol en toegevoegde waarde in een team. Iedere manager zoekt naar het optimale functioneren van zijn/haar team.

> Waar is de ene medewerker complementair aan de andere?
> Waar liggen iemands kwaliteiten en valkuilen in een team?
> Welke rol komt bij een medewerker van nature naar boven en welke kan met een (kleine) stimulans uitgroeien tot een veel grotere rol?
> Wat wordt er van een medewerker verwacht in een team en wat verwacht de medewerker van de andere teamleden en de manager?

Veel van dit soort vragen spelen bij medewerkers en managers maar worden niet voldoende uitgewerkt en beantwoord.

Door teamcoaching door een van onze trainers/consultants worden de rollen in een team vastgesteld. Door middel van oefeningen, "spelen" of alternatieve werkvormen worden de teamleden bewust van elkaars kwaliteiten, valkuilen en competenties. Daarnaast wordt ruim aandacht besteed aan communicatie, cruciaal in ieder team. Men spreekt wederzijdse verwachtingen uit en gaat men met zowel concrete individuele doelen binnen dat team als teamdoelen naar huis.

Zakelijk avontuur op het water?

Een avontuurlijk locatie voor uw vergaderingen, training-, brainstorm- en teambuildsessies. Vaar dan eens mee met Twinga.

Een zakelijk avontuur op het water? Vaarmee met Twinga!

Meevaren met Twinga