Vaardigheids trainingen

Ieder mens heeft eigen kwaliteiten en valkuilen, maar vaak houden we die zelf in stand. Kent u de kreet "ja dat doe ik niet want dat past niet bij mij of dat kan ik niet?" of "zo gaat het altijd, zo doen we dat nou eenmaal?".

Door onze persoonlijke vaardigheids trainingen op maat, brengen we deze patronen aan het licht en vertalen deze in een praktisch persoonlijk ontwikkelingsplan. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de indeling van tijd (timemanagement), het in kaart brengen van kwaliteiten/valkuilen en hiervan leren of verbale en non-verbale communicatie. Ook hier geldt, na een uitgebreide intake met u, wordt op maat een (persoonlijk) traject geadviseerd.

Natuurlijk kan het ook zijn dat uw bedrijf een cultuuromslag maakt of moet maken. Er kunnen nieuwe processen geïmplementeerd worden dat een ander gedrag vraagt van uw mensen. Ook bij deze trajecten adviseren onze ervaren consultants/trainers/coaches u graag!
 

Zakelijk avontuur op het water?

Een avontuurlijk locatie voor uw vergaderingen, training-, brainstorm- en teambuildsessies. Vaar dan eens mee met Twinga.

Een zakelijk avontuur op het water? Vaarmee met Twinga!

Meevaren met Twinga