- Zoekt u een
Business Consultant?

Maak een afspraak

- Over ons

Wilmag B.V. is een eigentijds en gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van management consultancy, interim management, procesconsultancy en technische consultancy. Onze consultants, projectmanagers en technisch specialisten hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van organisatieadvies, informatietechnologie, kwaliteitsmanagement en procesbeheersing.

  • Gecertificeerde Professionals
  • Ervaren Managers
  • Technische Professionals
  • 30+ jaar ervaring
0
0
0
0

- Ervaring

Interim Management

In een korte tijd een project/afdeling van de grond krijgen of een nieuwe koers inzetten onder leiding van een ervaren manager? Op een prestatiegerichte manier ondersteunen wij uw bedrijf voor directie, salesmanagement, IT management gerichte functies.

Kwaliteitssysteem Consultancy

Wat moet u doen om alle medewerkers in uw onderneming het kwaliteitsmanagementsysteem te laten zien als een systeem wat iets toevoegt en niet als iets wat moet? Hoe kunt u er zorg voor dragen dat medewerkers het kwaliteitsmanagementsysteem zien als iets wat bij de dagelijkse werkzaamheden hoort dan als iets wat los staat van het "gewone werk"? ISO systemen worden nog altijd gezien als een boekwerk van procedures en regeltjes die zijn gemaakt om medewerkers het leven zuur te maken en altijd zorgen voor extra werk. Wij dragen, door onze aanpak, er zorg voor dat uw kwaliteitsmanagementsysteem een positieve bijdrage levert aan uw organisatie en wordt gezien als een hulpmiddel om de organisatie op dat niveau te krijgen waar u met zijn allen voor gaat!

Audit Consultancy

Samenstellen van auditteams, met elkaar vaststellen of we ons houden aan de afgesproken processen en procedures, niet op de letter toetsen, maar vooral toetsen van werkwijze en werkmethodes om vast te stellen of bedrijfsdoelstellingen worden gerealiseerd. Denk hierbij aan rendementsdoelstellingen, financiële afspraken, kwaliteitseisen, veiligheidseisen etc.

Proces Consultancy

Medewerkers mee laten denken, mee laten beslissen of alleen laten adviseren? Of en zo ja, wanneer ga ik mijn medewerkers hierbij betrekken? Medewerkers selecteren op creativiteit of op kennis? Onderwerpen afbakenen of nieuwe ideeën meenemen? Focussen we op proces of op inhoud? Randvoorwaarden stellen of alle ruimte geven? Actief sturen of zaken maar laten gaan. Gaan we voor snelheid of zorgvuldigheid? Vele vragen die naar boven komen als men bezig is met procesmanagement in de dagelijkse werkzaamheden en waar elke keer opnieuw een goede afweging gemaakt dient te worden om verder te kunnen in het betreffende proces.

Technische Consultancy

Begeleiden en uitvoeren van design trajecten, 3D CAD ontwerpen, 3D printen van proefproducten of kleine produktie series. Adviseren in het opzetten en monitoren van serieprodukties.

- De Aanpak

- Zoekt u een
Technisch Consultant?

Plan uw afspraak

Contact

Bel of email ons.

Social Media